Ontdek alle info op onze info- en inschrijvingspagina

 

Info & inschrijvingen

Infomomenten Campus Engineering

Inschrijving 2024-2025

Wil je deel uitmaken van campus Engineering Veurne? 

Jouw kans om te schitteren begint hier! Voor het schooljaar 2024-2025 staat onze deur wijd open voor nieuwe leerlingen. Meld je vandaag nog aan via de link hieronder en zet de eerste stap naar een onvergetelijke onderwijservaring. Wij zijn enthousiast om je te ontmoeten en zullen persoonlijk contact opnemen om jouw plek bij ons te bevestigen.

Laat deze kans niet liggen om je toekomst bij ons te starten! 

Klik hier om je in te schrijven

Jobbeurs voor kandidaat-leerkrachten

Ben je geïnteresseerd om als leerkracht aan de slag te gaan op onze campus? Kom dan naar onze school op zaterdag 22 juni 2024.

We heten jullie van harte welkom vanaf 14.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst geven we informatie over onze school en kun je de school en de werkplaatsen bezoeken. Heb je vragen? Stel ze gerust aan de collega-leerkrachten die ook aanwezig zullen zijn. Bovendien zijn er leerkrachten aanwezig die vorig jaar op de jobbeurs waren en nu bij ons aan de slag zijn.

We hopen jullie te mogen begroeten en wensen jullie een succesvolle start van een mooie carrière in het onderwijs!

Schrijf je in via deze link voor deze infonamiddag!

Aankomende infomomenten

zaterdag 22 juni - afspraak op maat + mogelijkheid tot inschrijven - maak je afspraak via deze link

zaterdag 29 juni - afspraak op maat + mogelijkheid tot inschrijven - maak je afspraak via deze link

Van maandag 1 juli t.e.m. woensdag 10 juli en vanaf vrijdag 16 augustus t.e.m. vrijdag 30 augustus kan je voor info of inschrijvingen elke weekdag bij ons op school langskomen.
De school is telkens open van 09.00 tot 12.00u. en van 13.30 tot 17.00u.

Wens je graag een afspraak met ons te maken, dan kan je telefonisch contact met ons opnemen op het nummer 058 31 15 09.

Infobrochures 2024-2025

Bekijk de infobrochure 'de eerste graad binnen de scholengroep Talent-is'

Bekijk de infobrochure van onze tweede graad

Bekijk de infobrochure van onze vernieuwde derde graad

Campus Engineering Veurne...

... een kwaliteitsvolle school die je talenten alle kansen geeft

... een moderne school die steeds vernieuwt

... een stimulerende school die uitdaagt en ondersteunt

... een warme school waar leerlingen samen met hun leerkrachten een boeiend avontuur beleven

De klas 5HT ging deze week "veilig werken op hoogte" in het VTI van Roeselare. Constructiv organiseerde een theoretisch gedeelte in de voormiddag en een praktisch gedeelte in de namiddag. Voor het theoretisch gedeelte werd een proef afgenomen waarbij al onze leerlingen van 5HT slaagden. Door het slechte weer werd jammer genoeg maar één verdiep gemaakt. Dit was gelukkig voldoende voor de praktische kennis ervan.

Mooi gedaan 5HT!

De leerlingen van 5EMT gingen speciaal naar Kortrijk om kennis te maken met kunststoffen en hun verwerkingstechnieken. Hierbij werden alle aspecten rond kunststofverwerking belicht. De basisopleiding omvatte het werken met thermohardende materialen en demonstraties op verschillende kunststofverwerkende machines zoals spuitgieten, thermovormen en extruderen. Ook een kleine lasoefening kwam hier aan bod.

WOODSKILLS

De leerlingen van 5HT en 5BSI uit de afdeling hout gaan de uitdaging aan om deel te nemen aan 2 wedstrijden onder de naam: WOOD SKILLS.

Dit is een nieuw en innovatief houtproject binnen de provincies West- en Oost-Vlaanderen. Het bestaat uit verschillende challenges waaraan alle secundaire houtscholen in West- en Oost-Vlaanderen kunnen deelnemen. De opdrachten worden ontwikkeld door experten binnen hun vakgebied. Op die manier kunnen leerlingen laten zien wat ze in hun mars hebben.

Met de challenges ‘design & produce’ en ‘think inside the box’ gaan onze leerlingen een uitdaging aan waar creativiteit, innovatie, circulariteit en duurzaamheid een grote rol spelen.

Voor de vakantie vond de Kick-off plaats en kregen de leerlingen uit 5HT en BSI online extra informatie over de wedstrijd en het wedstrijdreglement.

De eerste challenge is een peterbedrijf vinden die de leerlingen kan ondersteunen en meehelpen met het denkproces.

Benieuwd?

Wij ook!

Veel succes iedereen!