Campus Engineering Veurne...

... een kwaliteitsvolle school die je talenten alle kansen geeft

... een moderne school die steeds vernieuwt

... een stimulerende school die uitdaagt en ondersteunt

... een warme school waar leerlingen samen met hun leerkrachten een boeiend avontuur beleven

5EM volgt kunststofopleiding in Centexbel

5 EM trok naar Centexbel in Kortrijk voor een dagopleiding kunststoftechnologie. In de voormiddag konden ze in het labo kunststoffen mengen en inkleuren in voorgevormde mallen. In de namiddag gingen ze in de werkplaats aan de slag aan 5 verschillende machines om kunststofproducten te maken en leerden ze ook kunststof lassen. Een uiterst leerrijke ervaring voor de leerlingen!

5BSO op excursie naar Brussel en Natuurhistorisch museum

Op donderdag 25/11 bracht het 5de jaar BSO een bezoek aan het Natuurhistorisch museum te Brussel. Ze werden er ondergedompeld in het ontstaan van alle leven op de wereldbol en de evolutie van de mens. In de namiddag stond een zoektocht doorheen de stad gepland waarbij de leerlingen de belangrijkste gebouwen ontdekten.

Eldom wandconvector ter waarde van € 185 geschonken door Dimeco.

Voor de bouw van een project in de afdeling elektriciteit werd een Eldom elektrische wandconvector van 2000W geschonken door Dimeco De convector zal gebruikt worden in een domoticaproject. Het project wordt gebruikt voor de verdere uitbouw van onze afdeling. De convector kan via WIFI worden bediend met app en is bedoeld om ruimtes tot 55 m3 op te warmen. We danken de firma voor hun steun.