Ontdek alle info op onze info- en inschrijvingspagina

 

Info & inschrijvingen

Infomomenten Campus Engineering

Infoavond - overstap naar het derde jaar

Op dinsdag 5 maart zijn jullie allemaal welkom op onze infoavond rond de overstap naar het derde jaar op onze campus. We verwelkomen jullie om 19.00 uur op het adres: Ieperse Steenweg 90, 8630 Veurne. We presenteren jullie de richtingen die kunnen gevolgd worden in het derde jaar en je hebt ook de kans om de verschillende afdelingen te bezoeken.

Klik hier om je in te schrijven

Infoavond - overstap naar het tweede jaar

Op donderdag 7 maart zijn jullie allemaal welkom op onze infoavond rond de overstap naar het tweede jaar op onze campus. We verwelkomen jullie om 19.00 uur op het adres: Ieperse Steenweg 90, 8630 Veurne.

We presenteren jullie de richtingen die kunnen gevolgd worden in het tweede jaar en je brengt ook een bezoek aan de werkplaats van het tweede jaar waar je de verschillende projecten zal kunnen bekijken.

Klik hier om je in te schrijven

Infoavond - overstap naar het vijfde jaar

Op maandag 11 maart zijn jullie allemaal welkom op onze infoavond rond de overstap naar het vijfde jaar op onze campus. We verwelkomen jullie om 19.00 uur op het adres: Ieperse Steenweg 90, 8630 Veurne.

We presenteren jullie de richtingen die kunnen gevolgd worden in het vijfde jaar en je hebt ook de kans om de verschillende afdelingen te bezoeken.

Klik hier om je in te schrijven

Opencampusdag - 1 mei 2024

Op woensdag 1 mei 2024 organiseert onze school de jaarlijkse opencampusdag. Tijdens deze dag krijg je de kans om onze campus in werking te zien en rondgeleid te worden door onze enthousiaste leerkrachten.

Er is mogelijkheid tot inschrijven voor het schooljaar 2024-2025 op deze dag.

We kijken er alvast naar uit om je te verwelkomen!

Aankomende infomomenten

dinsdag 5 maart - overstap naar het derde jaar

donderdag 7 maart - overstap naar het tweede jaar

maandag 11 maart - overstap naar het vijfde jaar

22-25-26 maart - STEM-dagen voor de lagere scholen uit de buurt

woensdag 1 mei - opencampusdag + mogelijkheid tot aanmelden of inschrijven

zaterdag 22 juni - afspraak op maat + mogelijkheid tot inschrijven

zaterdag 29 juni - afspraak op maat + mogelijkheid tot inschrijven

Infobrochures 2023-2024

Bekijk de infobrochure 2023-2024 - 'de eerste graad binnen de scholengroep Talent-is'

Bekijk de infobrochure van onze tweede graad

Bekijk de infobrochure van onze vernieuwde derde graad

Campus Engineering Veurne...

... een kwaliteitsvolle school die je talenten alle kansen geeft

... een moderne school die steeds vernieuwt

... een stimulerende school die uitdaagt en ondersteunt

... een warme school waar leerlingen samen met hun leerkrachten een boeiend avontuur beleven

De klas 5HT ging deze week "veilig werken op hoogte" in het VTI van Roeselare. Constructiv organiseerde een theoretisch gedeelte in de voormiddag en een praktisch gedeelte in de namiddag. Voor het theoretisch gedeelte werd een proef afgenomen waarbij al onze leerlingen van 5HT slaagden. Door het slechte weer werd jammer genoeg maar één verdiep gemaakt. Dit was gelukkig voldoende voor de praktische kennis ervan.

Mooi gedaan 5HT!

De leerlingen van 5EMT gingen speciaal naar Kortrijk om kennis te maken met kunststoffen en hun verwerkingstechnieken. Hierbij werden alle aspecten rond kunststofverwerking belicht. De basisopleiding omvatte het werken met thermohardende materialen en demonstraties op verschillende kunststofverwerkende machines zoals spuitgieten, thermovormen en extruderen. Ook een kleine lasoefening kwam hier aan bod.

WOODSKILLS

De leerlingen van 5HT en 5BSI uit de afdeling hout gaan de uitdaging aan om deel te nemen aan 2 wedstrijden onder de naam: WOOD SKILLS.

Dit is een nieuw en innovatief houtproject binnen de provincies West- en Oost-Vlaanderen. Het bestaat uit verschillende challenges waaraan alle secundaire houtscholen in West- en Oost-Vlaanderen kunnen deelnemen. De opdrachten worden ontwikkeld door experten binnen hun vakgebied. Op die manier kunnen leerlingen laten zien wat ze in hun mars hebben.

Met de challenges ‘design & produce’ en ‘think inside the box’ gaan onze leerlingen een uitdaging aan waar creativiteit, innovatie, circulariteit en duurzaamheid een grote rol spelen.

Voor de vakantie vond de Kick-off plaats en kregen de leerlingen uit 5HT en BSI online extra informatie over de wedstrijd en het wedstrijdreglement.

De eerste challenge is een peterbedrijf vinden die de leerlingen kan ondersteunen en meehelpen met het denkproces.

Benieuwd?

Wij ook!

Veel succes iedereen!