Campus Engineering Veurne...

... een kwaliteitsvolle school die je talenten alle kansen geeft

... een moderne school die steeds vernieuwt

... een stimulerende school die uitdaagt en ondersteunt

... een warme school waar leerlingen samen met hun leerkrachten een boeiend avontuur beleven

Onze leerlingen van het 5e jaar lassenconstructie werden plechtig uitgenodigd om aan STEEL WARRIOR deel te nemen.

Hierbij moeten ze een constructie maken in staal die mooi en functioneel is. Ze moeten gebruik maken van al de kennis die ze de vorige jaren opdeden en dit jaar nog zullen opdoen.

Er moet rekening gehouden worden met het duurzaam karakter van de constructie en hun werk moet milieu- en/of mobiliteitsvriendelijk zijn.

Wat er gemaakt moet worden laat de organisatie volledig over aan de verbeelding van onze leerlingen. 

Heel veel succes Tibe, Siebe en Arjen!

We duimen voor jullie.

Voorstelling 5LC Campus Engineering: STEEL WARRIOR

 

Sportdag

De meest sportieve dag van het jaar werd een heus festijn voor de leerlingen van Campus Engineering Veurne. Van strand- en zeesporten, rugby, boksen, schermen,... voor de oudsten tot bubbelbal, arrow tag, gekke fietsen, 5-kamp,... voor de jongsten.

 

 

De Prijs 'Focus Aarde'

De Prijs 'Focus Aarde' wordt sinds jaar en dag uitgereikt aan de beste proeven en groepsprojecten met de aarde, de ruimte of de relatie mens-aarde als onderwerp. Deze prijs loopt momenteel onder de vleugels van de Koningin Paola Stichting (eerder de Dirk Frimoutstichting) en zowat elk jaar halen meerdere eindwerken van Campus Engineering de eindselectie van de 10 beste eindwerken. Begin september volgt dan de mondelinge voorstelling en verdediging. Onze laatstejaarsleerlingen van vorig schooljaar moesten reeds hun project voorstellen aan een jury die bestaat uit vooraanstaande persoonlijkheden uit de wetenschappelijke wereld, de industrie en het onderwijs. Met de projecten 'Music for everyone', 'Play your brain' en 'City feeling' hopen we alvast weer in de prijzen te vallen.

Campus Engineering kaapte de voorbije 2 jaren de hoofdprijs weg!

Heel veel succes Hannah, Senne, Matthias, Mathijs, Thibault, Rune, Aeon, Seppe, Arno en Milan!

We duimen voor jullie.