Sport op school

Sportdag

De meest sportieve dag van het jaar werd een heus festijn voor de leerlingen van Campus Engineering Veurne. Van strand- en zeesporten, rugby, boksen, schermen,... voor de oudsten tot bubbelbal, arrow tag, gekke fietsen, 5-kamp,... voor de jongsten.

 

 

Monday is gameday!

Op Monday Gameday kunnen de leerlingen van de eerste graad over de middag genieten van enkele gezelschapsspelen en sportactiviteiten. Zo kunnen de leerlingen zich zinvol bezighouden over de middag in plaats van de hele pauze op hun scherm te staren. Op die manier proberen we niet enkel het fysieke en mentale welzijn van de leerlingen te bevorderen, maar ook de sociale interacties tussen leerlingen te promoten.

 

Mooie prestaties op de Scholenveldloop

Heel wat van onze leerlingen deden mee aan de Scholenveldloop van woensdag 22 september. Deze ging door in het Vaubanpark in Veurne. Er werden mooie prestaties geleverd. Voor het eerste jaar haalde Vic Vanbleu (1Ab) een zilveren medaille. Voor het tweede jaar greep Warre Dhondt (2Ad) zelfs het goud!

Proficiat aan ALLE deelnemers! 

Sportdag in coronatijden, hoe zalig kan sporten zijn...!

Gaat het door, gaat het niet door?
Mag het, mag het niet?
Minister? Directeur? Preventie? L.O.-leerkrachten? "JAAAAA!"

Dank aan de sportleerkrachten om deze geslaagde dag te organiseren!

Sportdag met een mondmasker op, vreemd... En toch, dat masker kon de genietende gezichten niet verbergen!
Er zijn veel foto's, héél veel! Die moeten nog allemaal geordend worden. Maar hier zie je alvast een klein fotoverslagje van het eerste jaar.

 

Sportdag!

Op 16 september was het sportdag voor onze school. Het aanbod ging van highlandgames over atletiek, boksen en bowlen naar skim- en waveboarden.
Hier alvast wat foto’s van het strandgedeelte: